Salgsstøtte

Gantic er en av landets ledende på salg av brukte maskiner og utstyr. Vi har et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk av kunder og oppkjøpere som stadig er på jakt etter brukte maskiner.

Gantic tar seg av hele salgsprosessen, hvor vi kan bistå med transport/innhenting, verditaksering, klargjøring av utstyr for salg, samt dokumentasjon. Dette gir både selger og kjøper nødvendig trygghet og en seriøs handel uten overraskelser.

Vi bistår i alle faser, og for å oppnå høyest mulig pris er det viktig at all nødvendig dokumentasjon er på plass. Informasjonen som legges til grunn for verdivurderingen vil være gjenstand for kritisk gjennomgang av kjøper, derfor er grundige forberedelser vesentlig for å oppnå en best mulig pris.

Som kunde hos Gantic vil du være i trygge hender. Vi har både innvendig lager for mindre maskiner, og vi har stor inngjerdet uteplass for lagring av større maskiner og kjøretøy. Vi garanterer trygg oppbevaring av dine verdier helt frem til oppgjør er mottatt.

Vi har over 30 års erfaring med salg av maskiner og utstyr, og våre oppdragsgivere er i all hovedsak firmaer som ønsker å selge sine brukte maskiner, samt bank- og finansieringsinstitusjoner og bobestyrere. Vi sørger for at du som oppdragsgiver får den kompetanse og erfaring som er nødvendig for å sikre dine verdier og interesser.

Ved salg av konkursbo tar vi også på oss salgsoppdrag av boets verdier. Dette kan gjøres samlet eller at vi stykker dette opp i mindre enheter.

Dersom du ønsker å sikre verdier etter en konkurs, ta gjerne kontakt med oss. Vi tar oss av registrering, sørger for å få oversikt over gjenstander og andre aktiva i et bo. Dette gjør vi på en systematisk måte hvor vi registrerer og fotograferer alle gjenstander og verdier i boet. På denne måten sørger vi for at man raskt får god oversikt og kan fastslå boets verdi.

Gantic har avdelinger i Bergen, Oslo, Sandefjord og Kristiansand, i tillegg til en ubemannet avdeling i Trondheim. På den måten kan vi med våre 19 erfarne medarbeidere håndtere omfattende oppdrag. Vi vektlegger høy servicegrad og personlig kontakt.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.