Kurs - Gantic Opplæringssenter

Velkommen til GANTIC opplæring!

Gantic har Vestlandets mest moderne opplæringssenter og har gleden av å kurse ca. 2500 elever hvert år. Gantic har flotte kurslokaler, stor opplæringshall og tre moderne simulatorer hvor elevene får en sikker tilnærming til maskiner ved å kjøre simulatortrening som en del av opplæringen.

Gantic Opplæring har stor bredde innen fagopplæring og vi holder kurs i våre lokaler eller bedriftsinternt hos kunder. Vår hovedoppgave er å gi elevene den nødvendige opplæringen og et godt grunnlag for å bruke arbeidsutstyr på en trygg og sikker måte.

Vi tilbyr anleggsmaskinførerkurs, truckførerkurs og kranførerkurs. Innen kran leverer vi opplæring i bruk av stropp og anhuking, traverskran, mobilkran, tårnkran, lastebilkran og fastmontert hydraulisk kran.

Vi leverer også opplæring innen arbeid i høyden; for bruk av lift, fallsikring og manrider, samt stillasbygger-/stillasbrukerkurs. Videre tilbyr vi vinsjkurs, riggerkurs, trykktestingskurs, VHF-kurs og varmearbeiderkurs. HMS kurs for ledere, byggeplasser og verneombud er meget viktig opplæring for å sikre en trygg arbeidsplass.

Gantic er en av få aktører i Norge som leverer kontrollørkurs innen personløfter, fallsikring, traverskran og løfteredskap. Vi leverer også en rekke nye kurs som er tilpasset de reviderte forskriftene og NORSOK standarden, samt til enhver tid OLF’s anbefalte retningslinjer.

Våre instruktører innehar høy kompetanse og erfaring, slik sikrer vi bedriftskrav til dokumentert og sertifisert opplæring i henhold til myndighetskrav.

Sertifiserte Kurs - Gantic AS

Dokumenterte Kurs - Gantic AS

Kontrollør Kurs - Gantic AS