Lift / Personløfter

Gantic leverer forskjellige typer lifter i Norge, vi er ene-forhandler for Nifty, SkyJack, Denka og Klubb. Vi har også manuelle lifter av forskjellige typer.

Gantic har levert lifter i det Norske marked i snart 30 år, og har lang erfaring med å hjelpe kunder å finne rett produkt.Vi kan tilby tilhengerlifter, beltelifter, selvgående lifter(bomlifter), sakselifter og liftbiler.

Nifty har vi forhandlet siden 1991 og har kunder over hele landet Nifty tilhengerlifter er robuste å enkel lifter, vi tørr påstå at våre tilhenger lifter er noe av det beste som finnes på markede, de er enkle, robuste og driftsikre. Nifty beltelifter har bevist gjennom mange år at de er de beste terrenggående liftene på markede, der kan du velge mellom 12m og 15m. Når det gjelder selvgående lifter er det ingen som er kommet lengre enn Nifty, med utvikling og fornying, de har utviklet hybrid lifter for å følge med i tiden, når det gjelder miljø og brensel forbruk, liftene er fantastisk i bruk og de har elektrisk bomlift på hele 28m.

Skyjack lifter har vi forhandlet siden 1996 og det påståes at sakseliftene deres er noe av det beste som er på markedet, de har utviklet et system som gjør service og feilsøkning meget enkelt, så enkelt at kunder kan med enkle grep rette opp feil på egen hånd. Bomliftene har det samme systemet og er meget robuste lifter av høy kvalitet, bomliftene begynner på 12m og slutter på 28m arbeidshøyde.

Denka tilhenger monterte lifter, er vårt nyeste produkt som vi forhandler i Norge, for de fleste er disse liftene meget kjent. Denka ble som kjent produsert i Danmark, men etter konkursen ble de kjøpt opp av Rothleiner og produseres nå i Tyskland, den største forandring er det elektriske anlegget på disse liftene, vekke er det rele styrte systemet. Nå er alt canbus styrt, en vesentlig forbedring, både når det gjelder bruk, service og reparasjon.

Palazzani beltelifter er et tilskudd til våre eksisterende beltelifter, deres range begynner på 17m, der Nifty beltelifter slutter. Vi brukte lang tid på å bestemme oss på hvilket merke vi skulle gå for, men etter å ha besøkt forskjellige merker som ønsket forhandler i Norge, falt avgjørelsen på Palazzani. Liftene var de mest stabile, de brukte kun kjente gode komponenter og belte systemet var veldig likt det vi hadde fra før av på Nifty. Palazzani produsere lifter for et bredt marked, det kan leveres lifter i kombinasjon med kran, noe som er en stor fordel for f.eks. entreprenører, energiselskaper.

Våre liftbiler fra Klubb har en stor range av produktene sine og er meget solide, de er i stadig utvikling for å forbedre sine produkter og finne de beste løsninger for brukeren, så her har vi et meget godt produkt å tilby.

Ved å gå inn på våre forskjellige personløftere vil dere finne mer informasjon.

Gantic opplæringssenter tilbyr også personløfter kurs i flotte lokaler med svært erfarne instruktører!