Lifter / Personløftere

Gantic leverer alle typer lifter i Norge, vi er ene-forhandler for Nifty, Denka og Klubb. Gantic har levert lifter i det Norske marked i over 30 år, og har lang erfaring med å hjelpe kunder å finne rett produkt.

NiftyLift sine lifter har vi forhandlet siden 1991 og har kunder over hele landet. Nifty tilhengerlifter er robuste å enkel lifter. Vi tørr påstå at våre tilhengerlifter er noe av det beste som finnes på markedet. De er enkle, robuste og driftsikre. Nifty beltelifter har bevist gjennom mange år at de er de beste terrenggående liftene på markedet, der kan du velge mellom 12m og 15m. Når det gjelder selvgående bomlifter og bomlifter med støtteben er det ingen som er kommet lengre enn Nifty, med utvikling og fornying, de har utviklet hybridlifter for å følge med i tiden, når det gjelder miljø og brensel forbruk, liftene er fantastisk i bruk og de har elektrisk bomlift på hele 28m.

Klubb produserer et bredt sortiment innen liftbilerliftbiler med lasteplan og lastebilmonterte lifter. Disse liftene passer perfekt for arbeid langs vei og i trange byområder, og egner seg ypperlig til arbeid i strømnett og lyktestolper. Våre liftbiler fra Klubb er meget solide, de er i stadig utvikling for å forbedre sine produkter og finne de beste løsninger for brukeren, så her har vi et meget godt produkt å tilby. Xtenso rangen med lastebilmonterte lifter er meget unike med en løftekapasitet på 280kg(3 personer i korgen) og imponerende arbeidshøyder helt opp til 25m.

Snorkel har lang erfaring i liftindustrien som strekker seg helt tilbake til 1959. De er kjent for å lage solide, stabile og driftssikre lifter av utmerket kvalitet. Fra Snorkel Lifts leverer vi Elektriske sakselifterterrenggående sakseliftermastliftertunell-lifterElektriske bomlifterknekkarms-bomlifterteleskopiske bomliftertilhengermonterte bomlifter og manuelt flyttbare sakseliftert.

Palazzani beltelifter er et tilskudd til våre eksisterende beltegående lifter, deres range begynner på 17m, der Nifty beltelifter slutter. Vi brukte lang tid på å bestemme oss på hvilket merke vi skulle gå for, men etter å ha besøkt forskjellige merker som ønsket forhandler i Norge, falt avgjørelsen på Palazzani.

Elevah produserer lette og geniale søylelifterplukklifter og manuelt flyttbare lifter. En plukklift er et genialt hjelpemiddel på lageret! Med plukkplattformen kan du enkelt frakte med deg lasten som skal inn eller ut av lagerhyllen og kan jobbe raskere og tryggere. En søylelift passer perfekt til vedlikeholdsarbeid i kjøpesentre, hotell, skoler og haller! Vi tilbyr også mye valgfritt tilleggsutstyr til våre søylelifter slik at den kan enkelt tilpasses de aller fleste arbeidsplasser og eventuelle behov.

Denka hengerlifter og smale lifter, er et av våre nyeste produkt som vi forhandler i Norge, for de fleste er disse liftene meget kjent. Denka ble som kjent produsert i Danmark, men etter konkursen ble de kjøpt opp av Rothleiner og produseres nå i Tyskland. Den største forandring er det elektriske anlegget på disse liftene, vekke er det rele styrte systemet. Nå er alt canbus styrt, en vesentlig forbedring, både når det gjelder bruk, service og reparasjon.

Nagano spesiallifter bygget i Japan

Gantic Lifter

Gantic har lang erfaring erfaring med å hjelpe våre kunder å finne den rette liften til deres bruk. Vi har brukt lang tid og mye arbeid på å velge de rette lift merkene til vårt sortiment. Vi har også dyktige service mekanikere strategisk plassert rundt i landet med lang ekspertise innen lifter, på denne måten kan vi hjelpe våre kunder så fort som mulig uansett hvor i landet de trenger hjelp. Ikke nøl med å ta kontakt om du trenger hjelp med med å finne den rette liften for deg.

Gantic Kurssenter tilbyr også personløfterkurs(liftkurs) og PX personløfterkurs for offshore arbeid om en av dine operatører har behov for det. Vårt kurssenter har flotte, nye lokaler i et behagelig miljø med svært erfarne instruktører!