Lift / Personløfter

Nifty har vi forhandlet siden 1991 og har kunder over hele landet. Nifty tilhengerlifter er robuste å enkel lifter, vi tørr påstå at våre tilhenger lifter er noe av det beste som finnes på markedet, de er enkle, robuste og driftsikre. Nifty beltelifter har bevist gjennom mange år at de er de beste terrenggående liftene på markede, der kan du velge mellom 12m og 15m. Når det gjelder selvgående lifter er det ingen som er kommet lengre enn Nifty, med utvikling og fornying, de har utviklet hybrid lifter for å følge med i tiden, når det gjelder miljø og brensel forbruk, liftene er fantastisk i bruk og de har elektrisk bomlift på hele 28m.

Klubb produserer et bredt sortiment innen bilmonterte og lastebilmonterte lifter. Disse liftene passer perfekt for arbeid langs vei og i trange byområder, og egner seg ypperlig til arbeid i strømnett og lyktestolper. Våre liftbiler fra Klubb er meget solide, de er i stadig utvikling for å forbedre sine produkter og finne de beste løsninger for brukeren, så her har vi et meget godt produkt å tilby.Snorkel ble grunnlagt i 1959, og startet med å produsere utstyr til brannvesen, blant annet en lift som var laget specifikt for brannvesen, og har laget lifter til industrien siden 1977. Vi leverer bomlifter, sakselifter og mastlifter av utmerket kvalitet og stabilitet fra anerkjente Snorkel Lifts.

Palazzani beltelifter er et tilskudd til våre eksisterende beltelifter, deres range begynner på 17m, der Nifty beltelifter slutter. Vi brukte lang tid på å bestemme oss på hvilket merke vi skulle gå for, men etter å ha besøkt forskjellige merker som ønsket forhandler i Norge, falt avgjørelsen på Palazzani.

Elevah produserer lette og geniale søylelifter og plukklifter. En plukklift er et genialt hjelpemiddel på lageret! Med plukkplattformen kan du enkelt frakte med deg lasten som skal inn eller ut av lagerhyllen og kan jobbe raskere og tryggere. En søylelift passer perfekt til vedlikeholdsarbeid i kjøpesentre, hotell, skoler og haller! Vi tilbyr også mye valgfritt tilleggsutstyr til våre søylelifter slik at den kan enkelt tilpasses de aller fleste arbeidsplasser og eventuelle behov.

Denka tilhenger monterte lifter, er et av våre nyeste produkt som vi forhandler i Norge, for de fleste er disse liftene meget kjent. Denka ble som kjent produsert i Danmark, men etter konkursen ble de kjøpt opp av Rothleiner og produseres nå i Tyskland, den største forandring er det elektriske anlegget på disse liftene, vekke er det rele styrte systemet. Nå er alt canbus styrt, en vesentlig forbedring, både når det gjelder bruk, service og reparasjon.

Gantic Lifter

Gantic leverer forskjellige typer lifter i Norge, vi er ene-forhandler for Nifty, Denka og Klubb. Gantic har levert lifter i det Norske marked i snart 30 år, og har lang erfaring med å hjelpe kunder å finne rett produkt. 

Nifty har vi forhandlet siden 1991 og har kunder over hele landet Nifty tilhengerlifter er robuste å enkel lifter, vi tørr påstå at våre tilhenger lifter er noe av det beste som finnes på markede, de er enkle, robuste og driftsikre. Nifty beltelifter har bevist gjennom mange år at de er de beste terrenggående liftene på markede, der kan du velge mellom 12m og 15m. Når det gjelder selvgående lifter er det ingen som er kommet lengre enn Nifty, med utvikling og fornying, de har utviklet hybrid lifter for å følge med i tiden, når det gjelder miljø og brensel forbruk, liftene er fantastisk i bruk og de har elektrisk bomlift på hele 28m.

Denka tilhenger monterte lifter, er vårt nyeste produkt som vi forhandler i Norge, for de fleste er disse liftene meget kjent. Denka ble som kjent produsert i Danmark, men etter konkursen ble de kjøpt opp av Rothleiner og produseres nå i Tyskland, den største forandring er det elektriske anlegget på disse liftene, vekke er det rele styrte systemet. Nå er alt canbus styrt, en vesentlig forbedring, både når det gjelder bruk, service og reparasjon.

Palazzani beltelifter er et tilskudd til våre eksisterende beltelifter, deres range begynner på 17m, der Nifty beltelifter slutter. Vi brukte lang tid på å bestemme oss på hvilket merke vi skulle gå for, men etter å ha besøkt forskjellige merker som ønsket forhandler i Norge, falt avgjørelsen på Palazzani. Liftene var de mest stabile, de brukte kun kjente gode komponenter og belte systemet var veldig likt det vi hadde fra før av på Nifty. Palazzani produsere lifter for et bredt marked, det kan leveres lifter i kombinasjon med kran, noe som er en stor fordel for f.eks. entreprenører, energiselskaper.

Våre liftbiler fra Klubb har en stor range av produktene sine og er meget solide, de er i stadig utvikling for å forbedre sine produkter og finne de beste løsninger for brukeren, så her har vi et meget godt produkt å tilby.

Gantic opplæringssenter tilbyr også personløfter kurs i flotte lokaler med svært erfarne instruktører!