Hvem vi er

Vi er Gantic AS og våre nettstedsadresser er:

Gantic AS har fokus på personvern og vil at våre kunder skal kunne føle seg trygg når de gir oss personopplysninger. Denne dokumentasjonen viser til hvordan vi samler inn, lagrer, bruker, videreformidler og sikrer personopplysninger.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi samler personopplysninger ved salg av varer, kurs og andre tjenester vi tilbyr. Opplysningene vi samler for dette formålet er begrenset til bare det vi trenger for å levere varen, kurset eller tjenesten som blir solgt. Personopplysninger vi samler om våre kunder kan være:

Ved påmelding til vårt nyhetsbrev og annen digital markedsføring som sosiale medier og remarketing annonser(Google display ads), samler vi inn den informasjonen du frivillig gir oss. Vi vil bare bruke informasjonen til det formålet du selv melder deg opp til. Du kan når som helst forandre eller slette din informasjon, og forandre innstillinger for hva du vil motta. Vi samler også inn informasjon om hvor mange som har åpnet mailen, og hvem som har åpnet den. I tillegg til dette samler vi inn informasjon om hvor mange som har trykket på linkene i mailene, og hvem som har trykket på linkene i mailene. Denne informasjonen bruker vi til å feilsøke og forbedre innhold og kvalitet på våre nyhetsbrev.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Våre kontakt skjemaer lagrer eller sporer ingen data annet enn den brukeren oppgir selv. Dette vil normalt være navn, epost adresse og valgfritt telefon nummer. Grunnlaget for innsamling av denne informasjonen er at vi skal kunne svare på henvendelsene vi får fra våre kunder.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Du kan stille inn nettleseren din slik at den sletter informasjonskapsler som lagres på din harddisk. Dersom dette er noe du ønsker å gjøre må du se brukerveiledningen for din nettleser. Midlertidige «informasjonskapsler» lagres i selve nettleseren og slettes når du lukker nettleseren.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi i Gantic AS bruker Google Analytics på våre nettsider. Google Analytics bruker sine egne informasjonskapsler for å samle inn informasjon om hvordan våre brukere oppfører seg på våre nettsider, og gir oss rapporter som vi bruker til å feilsøke og forbedre våre nettsider. Informasjonen Google Analytics samler inn på vegne av oss er anonymisert slik at ingen personopplysninger blir samlet inn om våre brukere og kunder.

Du kan også velge å ikke bli sporet av Google Analytics ved å installere Google sin opt-out addon til din nettleser. Den fungerer slik at den hindrer Google Analytics i registrere din aktivitet på sider som bruker Google Analytics. Mer informasjon om dette her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Gantic bruker tjenesten Mailchimp for utsendelse av nyhetsbrev. Her samler vi informasjon om hvor mange som har åpnet mailen og hvor mange som har trykket på linkene i mailen. Vi sporer også hvem som har åpnet mailen og hvem som har trykket på linker. Dette er for å analysere og forbedre våre nyhetsbrev og markedsføringsstrategier.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Ved deltagelse på våre kurs kan vi dele personopplysninger med Stiftelsen Sentralregister (SFS). Dette er for å utstede kompetansebevis ved fullført kurs. Informasjonen vi deler er begrenset til det som er helt nødvendig for å kunne utstede kompetansebeviset.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Ved kjøp av varer og tjenester eller ved påmelding av våre nyhetsbrev og annen digital markedsføring beholder vi informasjonen så lenge som vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker, eller til informasjonen ikke lenger tjener formålet den ble samlet inn for.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Under den europeiske personvern forordningen («GDPR») har du rett til å be om tilgang til dine personopplysninger som er under behandling:

Om du har behov for å utøve noen av disse rettighetene, ta kontakt med Gantic AS sin kundeservice. Det kan være tilfeller hvor vi ikke vil være i stand til å imøtekomme en forespørsel som for eksempel sletting eller begrensing, hvis vi er rettslig forpliktet til å lagre informasjonen, eller har behov for å beskytte våre juridiske interesser. Vi vil kanskje be om noen ytterligere detaljer fra deg dersom dette skulle være nødvendig for å bekrefte at forespørselen kommer fra deg og ikke andre personer som måtte søke tilgang eller kontroll over dine personopplysninger. Dersom du mener at personopplysningene dine behandles i strid med gjeldene lover, kan du klage til oss direkte eller til Datatilsynet.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Gantic AS bruker tredjeparts databehandlere for lagring av personopplysninger. Alle våre databehandlere lagrer data innenfor EU, og vi har databehandlingsavtaler i samsvar med GDPR med alle våre databehandlere.

Vårt grunnlag for å bruke tredjeparts databehandlere for lagring av personopplysninger er for å sikre høyest mulig nivå av sikkerhet.

Kontaktinformasjon

Telefon: 55 31 55 31

Epost: post@gantic.no

Besøks adresse:

Bleivassvegen 34,

5347 Kystbasen Ågotnes

 

Post adresse:

Gantic AS

Postboks 98,

5346 Ågotnes

 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Gantic AS etterstreber et høyt sikkerhetsnivå på dine personopplysninger, og har til dette formål implementert tekniske og administrative sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger fra tilfeldig eller ulovlig sletting, tap, endring eller uautorisert tilgang. Vi kombinerer dette med å gi våre ansatte opplæring og trening for våre interne administrative tiltak og rutiner.

Gantic as bruker også HTTPS for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og Gantic AS sine nettsider. Kortnummer oppbevares ikke av Gantic AS og alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi vil innen 72 timer fra vi er blitt gjort klar over at en lekkasje har skjedd, informere den/de registrerte som har blitt påvirket av dette.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Gantic AS mottar personopplysninger fra bedrifter som melder sine ansatte på kurs hos oss. I tilfeller som dette vil Gantic AS være databehandleren, mens bedriften som melder en eller flere av sine ansatte på kurs hos oss vil være behandlingsansvarlig.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Gantic AS utfører ingen automatiske avgjørelser på grunnlag av personopplysninger.

Profiler som blir opprettet basert på personopplysninger vi får fra salg av våre varer og tjenester er begrenset til det som er helt nødvendig for at vi skal kunne selge våre varer og tjenester.

Profiler som blir opprettet ved påmelding av våre nyhetsbrev og annen digital markedsføring via mail og sosiale medier, samt bruk av våre kontakt skjemaer, er begrenset til de opplysningene du frivillig gir oss og dine valg i forhold til hva vi kan bruke informasjonen til.