Hjem » Transportbord

Transportbord

100% elektrisk beltegegående transportbord som revolusjonerer måten industrien håndterer materialer på, med eksepsjonell ytelse og effektivitet.

Multi-Loader RT er utviklet for arbeid i ujevnt og glatt terreng som krever høy bakkeklaring. Med en bakkeklaring på hele 220 mm egner den seg for arbeid under ekstreme forhold.

Den nye Multi-Loader BL med det prisbelønte nivelleringssystemet og radiostyring, er konstruert for å transportere last fra 3 – 6 tonn i skråning og ujevnt terreng opptil 20°.

Gantic leverer transportbord fra den svært anerkjente produsenten AlmaCrawler i Italia. Transportbordene har kapasitet fra 1500 – 6000 kg.
Løftebordene er så kompakte at de kan komme til nesten overalt, og gjennom dører med standard størrelse. De er også utstyrt med beltedrift, og har dermed ekstremt gode terrengegenskaper med klatreevne på 20°. 

Vi har modeller for alle mulige arbeid, slik at vi lett skal kunne levere det transportbordet som passer din arbeidsplass best. ML-Line har tre ulike typer modeller, FX, RT og BL. Almac er de eneste i verden som produserer transportbord med selv-nivellerende understell, tilpasset ujevnt terreng og med en maks hastighet helt opptil 4,2 km/t! 

Utstyr

Vi leverer også en lang rekke tilleggsutstyr til våre transportbord, slik at de kan tilpasses til enhver arbeidsplass.