Trepleie og Landskapsentrepenør

Vi leverer kvistkutter av markeds ledende kvalitet fra den anerkjente produsenten GreenMech. Vi leverer tilhengermonterte, beltegående og traktormonterte.

Våre stubbefresere har kutte hoder fra 350mm og helt opp til 700mm og kan ta stubber av alle størrelser både over og under bakken!

Med en løvsuger kan du enkelt og trygt samle inn alt løvet på rekordtid slik at det ikke ligger å flyter i hagen og rundt huset.

Våre grøfte gravere egner seg perfekt til nedgraving av kabler og rør i hager og ved skoler og parker uten å måtte flytte på masse jord.

Plenkutter er et supert verktøy om du har behov for å kutte vekk deler av plenen stille og enkelt, for eksempel før du skal bruke en grøfte graver

Trepleie og Landskapsentrepenør

Gantic leverer et stort utvalg av flise huggere/kvist kutter og stubbefresere fra kvalitetsprodusenter som GreenMech og Laski.

Gantic har vert importør av Greenmech flise huggere siden 1998, og har vi leverer maskiner over hele landet. Gantic leverer Kvisthuggere og stubbefreser til det proffe markedet, utleiere og til sluttbrukere.

Gantic leverer henger monterte kvistkutter, beltegåendekvistkutter og traktor monterte kvistkuttere i forskjellige størrelser, så her er det kvistkuttere for alle bruks områder.

Greenmech er et meget anerkjent merke og leverer kvalitet tvers igjennom, GreenMech har også det patenterte knivsystemet som gir tre ganger så lang levetid på kniver, knivene er runde og kan snus tre ganger, da det bare brukes 1/3 av bladet hver gang.

GreenMech har også en meget god lakk på sine kvistkuttere, alt stålet i maskinen blir sandblåst, grunnet før pulverlakkering, noe som gjør at maskinene holder seg meget godt. GreenMech leveres med Kubota dieselmotor og de minste maskinene med Honda bensinmotor.

Gantic sitt utvalg av stubbefresere er produsert av Laski, Gantic har vert importør av Lazki siden 2002 og leverer til det proffe markedet, utleiere og til sluttbrukere. Fra Laski  leverer vi selvgående håndholdte stubbefreser (2 hjuls), beltegående stubbefres, traktor montert stubbefres og 4 hjuls stubbefres, de store stubbefresene leveres med fjernkontroll.

Gantic har et godt utbygd service apparat og vi server kunder over hele landet, Gantic har også ett stort delelager, så skulle det være behov for reservedeler kan dette stort sett leveres direkte fra vårt delelager i Bergen eller Oslo.