Vi i Gantic er stolte av å endelig funne det rette segmentet av liftbiler og av å ha en så stor og målrettet fabrikk i ryggen

KLUBBs liftbiler er kompakt bygget slik at de skal være lette å manøvrere og parkere i trange og travle byområder.

Våre liftbiler med lasteplan tilbyr en kombinasjon av sikkerhet, stabilitet og fleksibilitet for å imøtekomme det økende behovet til proffmarkedet.

Vi tilbyr en imponerende range med lastebilmonterte lifter fra Klubb, med en kapasitet på 280kg(3 personer) ved full rekkevidde!

Vi tilbyr liftbiler hvor sikkerhet er i fokus, og KLUBB sine nyeste generasjon av isolert armer sørger nettopp for dette.

Klubb

KLUBB er det innovative spekteret av plattformer utviklet for å bli montert på kjøretøy, bygget på oppskrift fra GELEV Group, en av Europas mest vellykkede bilmonterte bedrifter.

Klubb`s designteam på syv heltidsingeniører har mer enn 15 års erfaring i markedet for personløftere. De har utviklet KLUBB-serien ved å lytte til kunder og gi dem produkter av god kvalitet.

Med Klubb`s forpliktelse til å handle på tilbakemeldinger fra kunder, tilbyr KLUBB de mest innovative og allsidige bilmonterte plattformsløsninger på markedet.

Som spesialist i dette markedet er målet til Klubb å bli nummer én av bilmonterte lifter i Europa. Klubb sin filosofi er enkel: å fokusere på bilmonterte lifter, å kontinuerlig utvikle produktene for å imøtekomme våre kunders behov, og for å gi den aller beste service og etter salgsstøtte.

Klubb`s kompetanse gjør det mulig og perfekt matche den riktige plattformen med riktig vertsbil (varebiler, chassis eller tunge lastebiler) for den planlagte arbeids oppgave.

Kvaliteten er høy og vi er stolte av å kunngjøre at alle KLUBB-produkter er produsert i Europa, i to moderne fasiliteter i Frankrike.